آشنایی با انواع ژئوسنتتیک ها و کاربرد نانو در ژئوتکنیک
فایلی که در ادامه دانلود میکنید بازهم از طرف آقای مهندس حسین نیکومرام در مورد انواع ژئوسنتتیک ها و کاربرد نانو در ژئوتکنیک برای آی سیویل ارسال شده است کلمه ژئوسنتتیک برای دسته ای از محصولات به کار می رود که عموماًً جهت بر طرف سازی مشکلات ژئوتکنیک به کار می روند. این کلمه به طورکلی برای هشت محصول: ژئوتکستایل، ژئوگرید، ژئوممبران، ژئونت، ژئوسنتتیک کلی لاینر، ژئوفوم، ژئوسل و ژئوکامپوزیت ها استفاده می شود. طبیعت پلیمری آن ها به گونه ای است که سبب می شود برای استفاده در زمین، جایی که دوام زیادی از آن انتظار می رود مورد استفاده قرار گیرد. ژئوسنتتیک ها در اشکال و با مواد مختلفی تولید می شوند که هر کدام برای مصارف نهایی تقریباً مشابه به کار می روند…
دانلود جزوه دورهی آموزشی بهسازی لرزهای ساختمانهای موجود – دکتر تابش پور
در ادامه بخش اول جزوه دستنویس ۱۶۰ صفحه ای جزوه دورهی آموزشی بهسازی لرزهای که مدرش ان آقای دکتر محمدرضا تابش پور هستند را دریافت خواهید نمود.بهسازی لرزه بطور عمده موقعی مطرح می شود که کاهش احتمال آسیب پذیری و بروز نارسائیهای کوچک یا بزرگ در ساختمان در اثر زلزله مد نظر باشد.در بهسازی لرزه ای هدف ، برابر ساختن ظرفیت سازه با نیاز لرزه ای است که میتوان با افزایش ظرفیت سازه و یا با کاهش نیاز لرزه ای به این هدف رسید.
آموزش روش اصولی ساخت سازه های فولادی و اشکالات اجرایی
ساخت سازه های فولادی به روش اصولی و بدون اشکال همواره یکی از مهم ترین مسائلی است که یک مهندس عمران با آن مواجه است. اجرای اینگونه سازه ها باید با توجه به نکات بسیار مهمی که باید رعایت شود باید درستی و با دقت بر طبق آیین نامه ها انجام شود .در ادامه شما فایلی در ۲۵۰ صفحه را دانلود خواهید کرد که شما را با مراحل ساخت اصولی سازه های فولادی آشنا خواهد کرد. این فایل پی دی اف که بصورت مصور تهیه شده است راهکارهای اجرایی سازه های فولادی را بیان میکند و شما را با اشکالات اجرایی اینگونه سازه ها اتفاق افتاده است آشنا میکند و هر مهندس عمران با هر سطح از تجربه میتواند از وجود این فایل آموزشی نهایت استفاده را ببرد .
دانلود مقاله کاربرد اتصال برشی-اصطکاکی در اتصال مفصلی تیر میان طبقه راه پله بتنی به ستون
در ادامه مقاله کاربرد اتصال برشی-اصطکاکی در اتصال مفصلی تیرمیان طبقه راه پله بتنی به ستون را دانلود خواهید نمود. همانطور که می دانیم یکی از معضلات طراحی و اجرای در سازه های بتنی، تیر میان طبقه راه پله های بتنی است. این تیر در etabs به صورت مفصلی طراحی می شود در حالی که در اجرا در اکثر موارد به صورت گیردار اجرا می گردد. هدف از این مقاله ارائه جزییات اتصالی ساده و اجرایی است که با عملکردی برشی - اصطکاکی برای اتصال دال پله به ستون ها در میان طبقه مورد استفاده است. این مقاله توسط آقای حمید رضا فرشچی دانشجوی پژوهشگاه زلزله تهیه و توسط جناب مهندس حمید طالبی برای سایت ارسال شده است.
امروزه مقاله و پروژه های زیادی در مورد FRP وجود دارد ولی متاسفانه کمتر پیش می آید که جامع باشند و در مورد همه ی کامپوزیت های FRP توضیح داده باشند با این وجود در این فایل PDF سعی بر این شده که به صورت جامع در مورد FRP ها توضیح داده شوند این مقاله بسیار کامل کاری است از آقای مهندس حمید توکلی اژیه که زحمت ارسال ان را برای سایت ای سیویل کشیده اند.
سیستم های FRP به صورت پوشش های بیرونی و به منظور افزایش مقاومت و بهسازی سازه های بتنی موجود از اواسط دهه ۱۹۸۰ تاکنون در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. تعداد پروژه هایی که در ارتباط با سیستم های FRP در سطح جهان مورد استفاده قرار گرفته، بطور چشمگیری افزایش یافته است ، به طوری که طی ۱۰ سال گذشته از تعداد اندک به چندین هزار پروژه در حال حاضر رسیده است اعضای سازه های تقویت شده با سیستم های FRP به صورت پوشش های بیرونی عبارتند از : تیرها، دال ها، ستون ها، دیوارها، اتصالات، دودکش ها، طاق های گنبدی شکل، تونل ها، سیلوها، لوله ها و خرپاها . پوشش های FRP همچنین به منظور مقاوم سازی سازه های بنایی، چوبی،فولادی و چدنی نیز بکار می روند…