فهرست بها ۹۵ که از تاریخ ۱ فروردین ۹۵ باید ملاک عمل قرار گیرد ابلاغ شده است و در ادامه همین مطلب شما میتوانید این فهرست بها را در رشته های ابنیه و راه و تاسیسات مکانیکی و تاسیسات برقی و سایر رشته های دیگر دانلود کنید.
ایبوک معرفی انواع سقف، کاری از آقای مهندس هومن حسینی در ۳۶۷ صفحه میباشد که آن را برای ما ارسال کرده تا در اختیار جامعه مهندسی عمران قرار گیرد.اکثر مقالاتی که پیرامون سقف ها هستند فقط چند مورد از سقف ها را مورد بررسی قرار داده اند و مرجعی جامع پیرامون انواع سقف ها حتی در سایت های خارجی مشاهده نمیشد.به همین دلیل مقاله ای پیرامون تمام سقف های موجود در جهان تهییه شد .دراین مقاله۳۶۷ صفحه ای ۲۶ سقف مورد بررسی قرار گرفت که به صورت تیتروار نام سقف ها را میتوانید مشاهده نمائید.
اجرای سقف کوبیاکس در این فایل کم حجم و تصویری به اختصار شرح داده شده است.سیستم سقف کوبیاکس متشکل از دال های دوطرفه ای است که بواسطه قرار گیری گوی های پلاستیکی (پلی اتیلن) دورن دال بخشی از بتن سقف حذف و وزن مرده سقف کاهش می یابد. در این سیستم عموماً %۹۰ تیرها نیز حذف می شوند و سیستم باربر جانبی ،دیوارهای برشی خواهند بود. در این سیستم امکان افزایش دهانه ها تا حدود ۱۲ تا ۱۸ متر نیز وجود دارد که به لحاظ دید معماری، فضای مناسبی ایجاد خواهد نمود. پنج مزیت برتر: ۱-باربری دو محوره ۲-دهانه های بلند – بدون تیر ۳- کاهش زمان ساخت ۴-امکان تغییر کاربری در آینده ۵- سبک سازی سازه،ستون های کمتر،مقاومت بالا در برابر زلزله.
در این فیلم آموزشی ۱۸ دقیقه ای با روشهای گودبرداری و اجرای سازه نگهبان که توسط آقای مهندس حسینی تدریس شده است آشنا خواهید شد . این فیلم مباحث تئوری را همراه با عکسهایی از اجرای سازه نگهبان در خود جای داده است که پیشنهاد میشود حتما این فیلم را بصورت آنلاین با کلیک روی دکمه Play مشاهده بفرمایید و همچنین میتوانید آن را در ادامه مطلب دانلود کنید و در آرشیو خودتان داشته باشید.
آشنایی با برخی از نکات نظارت بر اجرای ساختمان فولادی
در این فایل مصور و بسیار خوب که کاری است از گروه مهندسی بتا شما با برخی از نکات نظارت بر اجرای ساختمان فولادی آشنا خواهد شد در این فایل با انواع اتصالات فولادی و روش اجرای آن همراه با عکس های اجرایی در ۵۰ صفحه آشنا میشوید این فایل بسیار خوب را از دست ندهید.
این فایل ۵۰ صفحه ای که کاری است آقای مهندس محمد نصیری در موردآشنایی با گودبرداری و انواع سازه نگهبان که در ادامه برای دانلود رایگان تقدیم میشود.
گودبرداری اصولا جزو کارهای پیچیده وبسیار خطرناک مهندسی محسوب میشود؛ به ویژه در گودهای با عمق زیادتر که نیازمند بررسی های همه جانبه، دقت و نظارت و در نهایت صرف وقت و هزینه قابل ملاحظه ای ا ست تا جان و مال مردم از این طریق به خطر نیفتد. با این حال عدم آشنایی به اصول فنی، سهل انگاری یا سودجویی غیرمسئولانه به ایجاد حادثه منجر می شود. با توجه به مواردی که در بالا ذکر شد در این تحقیق سعی شده راه کارهای اجرایی برای گودبرداری ایمن و ایجاد سازه های نگهبان برای پیشگیری از ریزش ساختمان ها و سازه های مجاور ارائه شود.
این فایل آموزشی مصور در مورد آشنایی با و انواع آن در ۸۰ صفحه توسط آقای مهندس ایمان الیاسیان تهیه شده است که دعوت میکنم در ادامه آن را دانلود بفرمایید.
سوله به سقف شیبداری گفته میشود که از جزئیات ذیل تشکیل گردیده است: ۱.ستون ۲.رفتر ۳. پرلین ۴. استرات ۵.وال پست ۶.بادبند ۷.سگراد ۸.سینه بند ۹. پیچ و مهره ۱۰ .سایبان